Thirty Seconds To Mars Live in Athens!

Today at 9:00pm


Plateia Nerou, Olympiakos Polos Falirou,Athens Greece


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Ο τίτλος του πρόσφατου άλμπουμ των Thirty Seconds To Mars -"This Is War"- δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στις προσωπικές μάχες του συγκροτήματος ή ένα σχόλιο για την παγκόσμια κρίση και τις οικονομικές αναταραχές, αλλά και «φόρο τιμής» στη διαβόητη, πλέον, μήνυση ύψους $30,000,000 που έκανε στο γκρουπ η Virgin Records, υπόθεση που έληξε μετά από μήνες δικαστικής διαμάχης. Το "This Is War" αντανακλά το αποτέ
λεσμα μιας 18μηνης δημιουργικής πάλης, που δόθηκε με σθένος αλλά ιδιωτικά, μέσα σε ένα στούντιο κτισμένο στην πλευρά ενός σπιτιού κρυμμένου κάπου στα Hollywood Hills. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Ένα θριαμβευτικό, επικό ηχητικό δημιούργημα, εξέλιξη του οράματος που άρχισε να ξετυλίγεται με το ντεμπούτο τους, το 2002, και το πολύ-πλατινένιο "A Beautiful Lie" που ακολούθησε, το 2005.

Το "This Is War" είναι ένα τεράστιο βήμα στο μέλλον για τους Thirty Seconds to Mars και ουσιαστικά καθιερώνει το τρίο (τραγουδιστής και κιθαρίστας: Jared Leto, ντράμερ: Shannon Leto και κιθαρίστας: Tomo Milicevic) ως ένα stadium-rock συγκρότημα παγκόσμιας εμβέλειας. Οι L.A. Times χαρακτηρίζουν το "This Is War" «μαχητικό... απειλητικό... ένα άλμπουμ που εκπέμπει περισσότερη αυτοπεποίθηση απ' ό,τι άλλο έχουν κάνει μέχρι στιγμής». Το Alternative Press κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, βαθμολογώντας το με 4 αστέρια: «μια καλλιτεχνική νίκη για τους Thirty Seconds To Mars». Και το Kerrang! συμφωνεί: «το δυνατότερο και πλέον ολοκληρωμένο έργο τους μέχρι σήμερα».

- Αρένα 40€
- Pitch A 60€
- Κερκίδα 75€

TABLATURES ALPHABETICAL

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z