ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ EXIT FESTIVAL 2011- ΣΕΡΒΙΑ

Η XRTC PRODUCTIONS και η ART ON THE ROAD οργανώνει εκδρομή για τη πόλη της ΣΕΡΒΙΑΣ, στις7-11 Ιουλίου 2011, όπου θα διεξαχθεί το EXIT FESTIVAL 2011 με τη συμμετοχή των:

ARCADE FIRE- JAMIROQUAI- BEIRUT- HADOUKEN!- POSTISHEAD- CRNDERMAN-KREATOR-DIGITALI​SM κ.α

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση στις 6 Ιουλίου (αργά το βράδυ) και άφιξη στις 7 Ιουλίου νωρίς το μεσημέρι. Αναχώρηση μετά την λήξη της συναυλίας και αναμενόμενη άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου νωρίς το πρωί.

Τιμή συμμετοχής: 400 ευρώ (περιλαμβάνεται εισιτήριο συναυλίας, μεταφορά από Θεσσαλονίκη και επιστροφή, 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, εισιτήριο και για τις 4 ημέρες του φεστιβάλ.) ή 270 ευρώ χωρίς διαμονή.

Για Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλ.και στο e-mail:
Γιαννης:6937177600-Σταυρος​:6976788058
xrtc_productions@hotmail.c​om

Για πολλούς το καλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Ευρώπης. Από τις 7 ως τις 10 Ιουλίου στο κάστρο Petrovaradim. Όπως κάθε χρονιά το line up του φεστιβάλ είναι εντυπωσιακό: Jamiroquai, Grinderman, Portishead, Arcade fire, Underworld, Beirut, Joris Voorn, Tiga, James Zabiela, κ.α. Μετρώντας ήδη 11 χρόνια ζωής, από το 2000, το ΕΧΙΤ συγκεντρώνει νέους από όλη την υδρόγειο. Τόπος συγκέντρωσης είναι το φρούριο Petrovaradim στο Novi Sad.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αυτό το φρούριο του 17ου αιώνα που στέκεται αγνοώντας το Δούναβη, γίνεται το οχυρό της διασκέδασης, της αγάπης και της μουσικής. Με οργανωμένο γύρω του ένα καταπληκτικά οργανωμένο σκηνικό, περισσότεροι από 200.00 επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το ραντεβού τους για μια μοναδική μουσική εμπειρία.

TABLATURES ALPHABETICAL

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z